Reparation

Er din PC/Tablet blevet langsom, fryser den fast eller vil den ikke starte op?

Kan du ikke komme på nettet?

Er der problemer med Email eller Printer?

Er du muligvis ramt af virus?

Står du og mangler råd og vejledning til køb af nyt udstyr?

INTET PROBLEM

IT-Nørden tilbyder professionel hjælp. Vi kan tilbyde hjælp på vores værksted, hjemme hos dig eller via fjernsupport. Skulle du ha behov for det, kan vi afhente og levere din enhed hos dig.

Service aftale

Hos IT-Nørden tilbyder vi en serviceaftale, som gælder 12 månede, som minimum, jo flere computere du tilmelder jo billigere bliver prisen pr. enhed. En serviceaftale indeholder: ubegrænset Installation & opsætning, Rensning af computere, hastigheds optimering og fysisk vedligeholdelse.

FJERSUPPORT TIL MINUTPRISER

Hvad med at beholde nattøj eller morgenkåbe på mens vi klare problemerne?

Mange gange vil det være muligt for os at ordne problemerne via fjernsupport. I stedet for at tage en fast pris for hver påbegyndte halve eller hele time, så tager vi i stedet betaling, for hvert påbegyndt minut. Herved betaler du kun for den tid, vi arbejder på at løse din opgave. Dette spare dig både for tid og penge, samtidig er det muligt for os at hjælpe dig uden at bruge tid på transport.

Virus & Spyware

Med det stigende behov for at bruge internet heriblandt netbank, Nem-ID, E-Boks, er det vigtigere end nogensinde før at sikre sin færden på internettet mod virus og spyware. Her står IT-Nørden klar med rådgivning og værktøjer til at holde din pc sikker. IT- Nørden renser din computer og installere anti-virus og anti-spyware så din computer er sikker igen.