Alle priser er inklusiv moms, hvis andet ikke er nævnt.
Indkøbskurv

Stort udvalg af stationære PC'er

Sorter faldende
Sorter faldende

Indhold af hardware på din nye stationære computer

Din stationære computer indeholder mange fysiske dele - dem kalder vi i daglig tale for hardware. Af hardware kan f.eks. nævnes:

  • Det alt hardware tilkobles til, er dit bundkort
  • Der hvor alting gemmes, er din harddisk
  • Det som får dig på internettet, er dit netværkskort
  • Netværkskort LAN og/eller Wi-Fi
  • Hukommelsen (RAM - Random Access Memory) er computerens korttidshukommelse, hvor data som skal bruges her og nu bliver gemt

Derudover indeholder din stationære computer også specielt kabinet med blæsere og blæser til processoren. Hvis det er en gamercomputer, så indeholder den også eksternt grafikkort med egne blæsere.

Selvom enhederne i såvel de bærbare som de stationære hedder det samme, så er de meget forskellige og det er ikke muligt at sætte enheder til bærbare computere i stationære computere og vice versa.

Til den stationære computer hører også skærm, tastatur og mus. Det kan du alt sammen også leje hos os, hvis du lejer et komplet computer sæt. Du kan også købe det enkeltvist, eller måske har du allerede noget af det eller det hele i forvejen.

Opgrader din computer

Tag en snak med vores teknikere om, hvordan netop din computer kan blive opgraderet, hvis du synes den trænger til det. Måske er det langt lettere, end hvad du måtte være usikker på. Vi sidder i hvert fald klar ved telefonerne på 71 99 23 02 og er klar til at guide og rådgive dig så godt, vi kan.

Hvis du lejer en computer hos os, så kan du gratis opgradere i hele lejeperioden. Ring til os, så finder vi ud af det. Praktisk vil der ske det, at du returnerer den computer, du har og bestiller en ny i webshoppen. Så bliver din konto på den gamle computer nulstillet, og du starter forfra på en ny 12 måneders periode med den nye lejepris.

Hvis du vil have overført diverse filer fra din gamle computer til den nye, så siger du bare til. Og det er naturligvis gratis hos os. Vores bedste råd, hvis du vil opgradere din computer: Ring til os, så vi sammen kan få detaljerne på plads.