Danmarks laveste udlejningspriser   |   Hurtig levering   |   Personlig service     | TeamViewer   |               T
Indkøbskurv

Komplette stationære sæt

Sorter faldende
Sorter faldende

Komplet sæt

Den stationære computer kommer til sin fulde ret med mulighederne for at udskifte hver intern enhed for sig, kan man på sigt konfigurere sin computer, ligesom man vil have den. Og her er vores komplette sæt af stationære computere et virkeligt godt udgangspunkt.

Sættene består af:

  • Computer
  • Skærm
  • Mus
  • Musemåtte
  • Tastatur
  • Høretelefoner

Computeren

Computeren er udstyret med en processor af typen Intel Core eller AMD Ryzen og har altid separat grafikkort for at optimerer de grafiske præstationer.

Computeren har en SSD-harddisk til programmer og en HDD-harddisk til dine filer som f.eks. screen shots og videosekvenser fra dine spil.

Skærmen

Skærmen til de tunge sæt har en opdateringshastighed på 144 Hz d.v.s. skærmen bliver opdateret 144 gange i sekundet.

Skærmen har en responstid på 1 ms. d.v.s. skærmen reagerer på 1 tusindedel af et sekund, når den skal skifte farve.

Skærmen har størrelsesforholdet 16:9 og er i fuld High Definition (1920 X 1080 pixels). Skærmene i den lette ende har alle fuld HD og en opdateringshastighed på min. ca. 60 Hz.

 

Musen

Musen er at typen USB og har fire knapper heraf en på oversiden, hvor du kan styre hastigheden på musen (DPI 800-1000-1200). Den har målene 113 X 63 X 38 mm. og er udstyret med en ledning på 1,5 m. Musen er testet til at kunne holde til minimum tre millioner klik.

Musemåtten

Musemåtten måler 250 X 210 X 2 mm., er lavet med gummiunderside, der forhindre måtten i at glide og har glat overside for at nedsætte friktionen mellem musen og måtten.

Tastaturet

Tastaturet er af USB-typen med 1,5 kabel, som sikre dig en høj grad af frihed.

Tastaturet er et klassisk QWERTY-tastatur, som er det mest udbredte tastatur. Navnet QWERTY stammer i øvrigt fra de seks første bogstaver i den øverste række af bogstaver på tastaturet.

Tastaturet har 114 taster og måler 471 X 215 X 36 mm. Tastaturet er testet til, at hver knap kan holde til fem millioner tast.

Høretelefonerne

Høretelefonerne er specialdesignet med 40 mm. store højtalere med et frekvensområde fra 20 Hz. til 20 Khz., som er med til at optimere din indlevelse og dine præstationen.

Høretelefonerne er udstyret med mikrofon med ca. 2,5 m. kabel, så du har stor bevægelsesfrihed og kan holde kontakten med vennerne ved lige under arbejdet.

I øvrigt

Computerne er alle udstyret med Windows som styresystem og de fulde individuelle specifikationer fremgår i øvrigt her i webshoppen under hvert sæt.


Hvordan er det nu lige, det der med at leje?

At leje en computer hos os er: Lej & Ej

Først så lejer du, så ejer du ...

Vi tilbyder to forskellige måder, du kan leje hos os på:

  • Du kan leje i 12 måneder, hvor du er bundet af lejen den første måned.
  • Du kan leje i 36 måneder, hvor du er bundet af lejen de første 6 måneder.

For leje i 12 og 36 måneder gælder, at du på et hvert tidspunkt kan opsige lejen efter bindingsperioden og leverer computeren tilbage. Vi skal dog have computeren i hænde senest 9 dage før din næste lejeperiode skal betales. Når de 12 eller 36 måneder er gået, så ejer du computeren. Det er nemt og rent Lej & Ej.

Det praktiske

Når du lejer en computer hos os, så betaler du ved bestillingen første måneds leje, når du lejer i 12 måneder eller 6 måneders leje, når du lejer i 36 måneder. Dertil kommer transport, hvis du ikke selv henter udstyret hos os.

Når du har betalt sidste måned leje, så er computeren din kvit og frit. Der er ingen skjulte afgifter, ingen renter, ingen gebyrer eller noget som helst andet mærkeligt beløb, du skal betale. Hverken når du opretter din lejekontrakt, undervejs i lejeperioden, ved lejeperiodens ophør eller efter ophør.

Husk også at i hele lejeperioden har du gratis support og service via fjernsupport eller på vores værksted.

Udskiftning af computer

Hvis du undervejs i lejeperioden finder ud af, at du gerne vil leje en anden computer, så ring til os først på 71 99 23 02 og så aftaler vi sammen detaljerne. Praktisk vil det foregå på den måde, at du sender os din nuværende computer, så vi har den i hænde senest 9 dage før din næste lejeperiode skal betales.

Hvis computeren er ubeskadiget, så sætter vi lejekontrakten til at være indfriet. Og du kan nu leje en ny i nye 12 eller 36 måneder. Men igen: Ring til os, så vi sammen kan få detaljerne på plads og så du ikke skal være uden computer.