Danmarks laveste udlejningspriser   |   Hurtig levering   |   Personlig service |    
Indkøbskurv

Cyber Monday

 
Computere
Komplette sæt
Gamer
Apple
Tilbehør
~

~
Herunder finder du alle vores gode tilbud på Cyber Monday
- HJÆLP DYRENE -
Køb en computer, så støtter du Farstrup Vildtpleje og dyrene med 100,- kr.

Computere

Vælg mellem stationære kæmper og små bærbare; mellem stærke gamere og fikse til skrivebordet. Bare shop løs ...Hele sæt

Her kan du snuppe et helt komplet computersæt, så du er  klar til dit næste projekt.Gamere

Gamers, UNITE!

Bekæmp drager, terrorister, ubåde eller noget helt fjerde. Udmanøvrer dine fjernder og tag sejren hjem med en skarp gamercomputer. GG!Apple

Opdater dit Apple set-up eller skab et!Tilbehør

Snup lige hvad du mangler!


 

Cyber Monday

Hvad er Cyber Monday ...   . . . ... og hvor stammer det fra?

Udtrykket "Cyber Monday" - en 24-timers online shoppingbegivenhed - blev opfundet af Ellen Davis* og blev først brugt i e-handelssamfundet i feriesæsonen 2005.

Ifølge Scott Silverman, lederen af Shop.org, blev udtrykket opfundet baseret på forskning fra 2004, der viser, at "en af årets største online shoppingdage" var mandagen efter Thanksgiving (historisk 12. største dag). Detailhandlere bemærkede også, at den vigtigste shoppingperiode var 5. til 15. december året før.

I slutningen af november 2005 rapporterede The New York Times: "Navnet Cyber Monday voksede ud af observationen af, at millioner af ellers produktive arbejdende amerikanere, friske efter en Thanksgiving-weekend med vindueshopping i fysiske butikker, vendte tilbage til højhastighedsinternetforbindelser på arbejde mandag for at købe, hvad de havde set." På det tidspunkt havde mange amerikanere langsomt internet derhjemme.

Ideen til at holde sådan en ferie blev skabt af Tony Valado i 2003, mens han arbejdede på 1800Flowers.com, og opfandt "White Wednesday" til at være dagen før Thanksgiving for online-forhandlere.

Så at vi bruger endnu en amerikanisering i vores daglighandel er et udtryk for, hvor meget danske virksomheder skeler til USA og hvor meget amerikanske virksomheder medvirker til at påvirke de lande, de opererer i. Og det kan man tolke hvorhen, man vil. Er det godt eller skidt at forbrugskultur strømlines landene imellem? Forbrugeren og virksomheden, der har gjort en god handel, vil nok synes, at det er en god idé, hvorimod modstanderen af overforbrug nok synes det modsatte.

* Ellen Davis er executive vice president for brancheengagement hos Consumer Brands Association. Tidligere har hun været præsident for NRF Foundation og senior vicepræsident for strategiske initiativer i National Retail Federation.