Danmarks laveste udlejningspriser   |   Hurtig levering   |   Personlig service     | TeamViewer   |               T
Indkøbskurv

Rabatkoder til IT-Nørden

Hos It-Nørden har vi pt. ingen aktive rabatkoder.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig nyhedsbrevet, så er du en af de første, der modtager gode tilbud på vores produkter, kuponkoder og nyheder!

 
Erling fra IT-Nørden
Anders fra IT-Nørden

Allan fra IT-Nørden
Michael fra IT-Nørden
 

Danmarks laveste udlejningspriser på IT-udstyr

Vi udlejer og sælger et stort udvalg af genbrugt IT-udstyr - faktisk til Danmarks laveste udlejningspriser. Vi udlejer brugte computere, som vores egne teknikere fornyer og istandsætter på vores eget værksted i Nibe.

Når vi modtager en computer, bliver den indgående gennemgået for brugsspor og teknisk kvalitet. Herefter bliver computeren rengjort både udenpå og indeni, som foregår med trykluft og rengøringsmidler til computere, som fx rengøringsskum fra Teslanol.

Efter rengøringen bliver computeren klassificeret efter vores egen klasseinddeling, og vi gennemgår på ny computeren for tegn på brug og eventuelle brugsspor, som vi opgør i produktklasserne: A, A/B, B og C.

Rabat på computere og gaming PC’er

Vi hader også langsomme computere og lag! Du finder derfor ingen langsomme gamer computere her hos IT-Nørden. Alle vores gamer PC’er kommer samlet, installeret og klar til gaming.

Skulle du komme ud for problemer med hastighed, hardware failure eller netværk, så ringer eller skriver du bare til os - så hjælper vi dig.

Vi har et stort udvalg af gaming PC’er - både bærbare og stationære i forskellige prisklasser og produktklasser, så du har mulighed for at vælge en computer til lige præcis dit behov. Du har både mulighed for at leje computeren inkl. tilbehør til en lav månedlig pris eller købe den kontant. Vi har gratis og fri support i lejeperioden.

Lej og ej

Vi tilbyder to forskellige måder, du kan leje på hos os:

1. Du kan leje i 12 måneder, hvor du er bundet af lejen den første måned.
2. Du kan leje i 36 måneder, hvor du er bundet af lejen de første 6 måneder.

Du kan på et hvert tidspunkt opsige lejen efter bindingsperioden og leverer produktet tilbage. Vi skal dog have computeren i hænde senest 9 dage før din næste lejeperiode skal betales.

Når de 12 eller 36 måneder er gået, så ejer du produktet. Det er nemt og rent Lej & Ej.