- Undskyld hvis vi roder, men vi er i fuld gang med at udvide sortimentet -

Danmarks laveste udlejningspriser   |   Hurtig levering   |   Personlig service     |          
Indkøbskurv

Returnering

Returnering

Understående er uddrag af It-Nørdens handelsbetingelser og vejledning i, hvordan man evt. returnerer en vare til It-Nørden. Og ud over understående anbefaler vi også, at du tager billeder af din vare og ikke mindst efter du har pakket den ind til afsendelse. Så har du dokumentation for varen og indpakningens stand og står dermed rigtig stærkt, hvis varen får en fragtskade undervejs til os.

Billede af indpakning til bærbare computere
Fig.1 - Indpakning til bærbare computere.
Allan pakker en stationær computere ind.
Fig.2 - Allan pakker en stationær computere ind.

For leje af produkter i én måned gælder ved returnering, at vi skal have produktet i hænde senest 30 dage efter lejeperiodens start.

For leje af produkter ud over én måned gælder, at vi skal have produktet i hænde 8 dage før betalingsfrist på faktura for næste måneds leje. Har man f.eks. lejet et produkt den tolvte i en måned, så skal vi have produktet i hænde senest den fjerde i den sidste måned.

Fremsendes fakturaen inden produktet er modtaget, er man bundet til at betale for den kommende måned.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Ordrenummer og / eller fakturanummer.

Inde i pakken vedlæg gerne en kopi af fakturaen. Send i samme forbindelse også en e-mail til support@it-noerden.dk og lad os vide, at du returnerer varen.

Returner meget gerne i den oprindelige emballage.

Om muligt er du naturligvis også velkommen til at returnerer din vare personligt til os. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00.

It-Nørden ApS
Skalhuse 13
9240 Nibe
Tlf. 71 99 23 02