- Undskyld hvis vi roder, men vi er i fuld gang med at udvide sortimentet -

Danmarks laveste udlejningspriser   |   Hurtig levering   |   Personlig service     |          
Indkøbskurv

Stillingsopslag

It-Nørden har p.t. et deltids-/fleksjob med et timeantal på mellem ca. 8 og 15 timer pr. uge som 'Marketingmedarbejder med fokus på telemarketing' åben for besættelse.

Vi tilbyder:
  •    Godt og tværfagligt arbejdsmiljø.
  •    Selvstændig tilrettelæggelse af arbejde.
  •    Meget høj grad af fleksibilitet.
  •    Stor hensyntagen til dine eventuelle skånebehov.

Jobbet har ingen deadline, så det er 'først til mølle' - blot send din ansøgning til support@it-noerden.dk, så hører du snarest fra os.

 


 

 

Marketingmedarbejder med fokus på telemarketing

Har du talegaverne i orden, og drømmer du om et job, hvor din personlige indsats gør en forskel? Og trives du med at tale med mange mennesker med en entusiasme, der smitter?

It-Nørden søger en dygtig marketingmedarbejder primært til opsøgende opkøb og salg samt mødebooking.
Vi starter med arbejdsprøvning/praktik og arbejder os sammen frem mod din ansættelse i fleksjob med et timeantal, der passer dig.

Jobbet:
Som marketingmedarbejder vil dine arbejdsopgaver typisk være kontaktskabende opkald, afdækning af behov hos kunden, indhentning af tilbud på it-udstyr og booking af kundemøder m.m. Derudover, hvis du er god til at skrive, kan der være opgaver med at udfærdige annoncer, flyers og andre marketingrelaterede opgaver i samarbejde med f.eks. vores grafiker.


Bemærkning:
Hvis du er ledig/i afklaring, så vil vi gerne at du, inden du starter hos os, tager et 6 ugers selvvalgt kursus inden for marketing som f.eks. online-kurset 'Online Marketing' inkl. Google Certificering' hos itucation, så du kan blive opdateret på seneste nye viden.