Velkommen hos IT Nørden
Åbningstider
8:00 - 16:00
Behov for hjælp?
51 90 03 16

Vores ydelser

I bund og grund, så hjælper vi med alt muligt it-relateret, så selv om dit problem ikke lige står klart herunder, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Reparation og service af it-udstyr

Vi reparerer dit it-udstyr på vores værksted, hvis det går i stykker. Og i øvrigt servicerer vi gerne dit it-udstyr on-site hos dig.

Du kan indlevere dit udstyr i vores butik Østerbrogade 20 C i Løgstør, eller du kan efter telefonisk aftale (tlf.: 51 90 03 16) indlevere det til vores kontor Skalhuse 5 i Nibe.

Vi kan også afhente udstyret hos dig efter fælles aftale.

Så snart vi har dit udstyr klar til dig, så giver vi dig besked og du kan så afhente udstyret i Løgstør eller i Nibe efter aftale. Vi kan også returnere udstyret til dig efter fælles aftale.

Telefonsupport

Hvis du står med et akut computerproblem, indenfor vores åbningstider, så kan vi prøve at løse det over telefonen for dig – tlf.: 51 90 03 16

Her kan det komme på tale, at vi sammen anvender det lille stykke software TeamViewer, som gør det muligt for os at fejlsøge og fjernbetjene din computer.

Backup

Mon ikke vi alle har hørt grufulde historier om store skoleprojekter, der pludselig er mistet i dagene op til aflevering, fordi man ikke jævnligt sørgede for at tage backup af ens arbejde.

Få lavet en rutine for backup. F.eks. har Microsofts e-mailprogram Outlook I Officepakken indbygget muligheden for at autoarkiverer alle e-mails, når du ønsker det. Du kan sætte programmet til at arkiverer hver dag eller hver måned. Det er helt op til dig.

Når det kommer til dine skoleopgaver og øvrige personlige filer, så kunne en løsning være at gemme dem i skyen. Skyen, eller cloud computing, er et fælles begreb der dækker over teknologi, der opbevarer og formidler data fra et helt tredje sted. Altså ikke fra din computer og ikke fra din server. Data kan blive opbevaret ét sted (på én server), men kan også være spredt over flere steder (flere servere).

Vi tilbyder systemet Nextcloud, så du kan få dine backups lagt op i skyen. Så har du adgang til dem alle steder fra, blot du har adgang til Internettet.

Virusbeskyttelse

Du skal, som i SKAL, bruge virusbeskyttelse på alle dine computere og her fører vi Kaspersky antivirus, du kan anvende. Virusprogrammet bliver automatisk opdateret på daglig basis fra Internettet, så de seneste vira kan blive blokeret.

Lær programmet godt at kende og kør selv fastlagte virusscans på alle computere.

Beskyt dig

Dine arbejdsgange og din omgang med ind- og udgående data skal forholde sig til beskyttelse af dine data.

  • Brug virusbeskyttelse.
  • Tag ofte backup, hvis du ikke bruger Ashay backup, som gør det automatisk.
  • Pas på med vedhæftede filer i e-mails.
  • Lær at genkende filendelser.
  • Brug kun dine computere i virksomheden til virksomhedsrelateret arbejde.
  • Brug komplicerede passwords.

Hvis du bliver ramt, så lad være med at åbne flere computere eller bruge printeren eller prøve at tilgå skyen eller din backup fra en inficeret computer. Afbryd alt til netværket og kør straks virusscan på alle computere, du mistænker for at kunne være berørt. Og kør det individuelt på hver computer.

Hvis du stadig er ramt eller er i tvivl, så kontakt os – tlf.: 51 90 03 16.